Gerrit wordt op een portret vastgelegd

Gerrit wordt op een portret vastgelegd

Kunstenaar John is in Utopia 2 gearriveerd om zijn portret van Gerrit af te maken. Goedendag zegt Gerrit. Ik heb precies hetzelfde aangetrokken als op de foto voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat hij dolenthousiast is en heel benieuwd naar de opzet van het portret. John heeft zijn partner meegenomen en stelt voor om ergens in de schaduw te gaan zitten om het schilderij af te maken. Dit is wat ik nu toe heb gemaakt zegt John terwijl hij zijn doek laat zien. Wauw reageert Gerrit. Echt heel mooi benadrukt hij. John legt uit dat ze het nog wat diepte gaan geven en de achtergrond donker zullen maken. Zijn jullie ook benieuwd naar het eindresultaat? Wat vinden jullie er tot nu toe van?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *