Franny geeft toe dat Brandon haar type is

Franny geeft toe dat Brandon haar type is

Franny en Shelley lopen over het terrein wanneer Shelley over mede bewoner Brandon begint. Hoe zit het nou tussen jou en hem? Franny begint te lachen. Wat vraagt ze. Shelley haalt haar schouders op en vraagt zich af of ze hem een beetje leuk vindt. Nee antwoordt Franny. Ik heb Tim toch? Maar als ik hem niet had, denk ik wel dat het had gekund. Hij is wel een leuke jongen, toch? Shelley knikt. Jawel, maar hij is niet mijn type vervolgt ze. Hierop geeft Franny toe dat hij wel haar type is. Maar hoe kom je hier ineens bij vraagt ze even later. Shelley laat weten dat ze hen vaak samen ziet en dacht dat er misschien iets opbloeide. Nee, dat kan niet antwoordt Franny. Ik ben verloofd benadrukt ze. En legt uit dat Brandon aan Timothy heeft beloofd dat hij haar zou steunen. Denk jij dat er iets opbloeit tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *