Jessie ontwerpt een evenemententerrein

Jessie ontwerpt een evenemententerrein

Jessie zit achter de computer om een ontwerp te maken. Er is eerder besproken om een evenemententerrein te maken en Jessie wil dit dan ook graag uitwerken. Eerst vraagt hij andere mede bewoners of ze vaardig zijn met fotobewerking maar daar zijn niet veel bewoners goed in. Daarom besluit hij om zelf op de computer met een programma het festivalterrein te ontwerpen. Hoe groot zal het worden? En wat gaat er uiteindelijk met dit ontwerp gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *