Erik gaat vandaag de keuken in om koekjes te bakken

Erik gaat vandaag de keuken in om koekjes te bakken

Erik loopt de caravan binnen waar Hiske is. Hij is vandaag van plan om wat anders te doen. Ik ga vandaag koekjes bakken zegt hij tegen Hiske. Hiske kijkt ervan op. Oh? Met wie dan? vraagt ze met interesse. Erik lacht. Met Brandon zegt hij enthousiast. Hiske lijkt tevreden te zijn. Vervolgens loopt Christel naar binnen die eigenlijk ook wel interesse heeft in koekjes. Erik geeft nu aan dat het voor klanten is, want een vorige bestelling is namelijk misgegaan en hij wil dit graag oplossen. Hiske vraagt zich alleen af of het mogelijk is, want tijdens de opening van de tattoo shop heeft er een misverstand plaatsgevonden. De zak meel is namelijk weggegooid. Hiske legt uit dat er een scheur zat in de zak meel en het daarom in een vuilniszak is geplaatst, zodat het meel niet verloren ging. Helaas hebben andere bewoners hier bovenop afval weggegooid. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *