Andrea is angstig voor de aankomende nominaties

Andrea is angstig voor de aankomende nominaties

Volgende week zijn de nominaties weer en Andrea en Kaylee spreken hun gevoelens uit. Andrea is angstig. Ze geeft aan dat omdat ze nieuw is en ze waarschijnlijk kans maakt om genomineerd te worden. Het wordt nu echt een spel geeft ze verder aan. Kaylee betwijfelt dit. Zij denkt niet dat haar mede bewoners een nieuweling direct nomineren. Toch is dit in het verleden gebeurt. De twee speculeren daarom verder maar komen tot de conclusie dat het voornamelijk spannend is en ze het niet weten. Ik weet het echt nog niet zegt Andrea. Ja, I don’t know eindigt Kaylee. Wie maakt er volgens jullie kans om genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *