Dylan en Kaylee hebben opnieuw een discussie, ze liggen wederom niet op een lijn

Dylan en Kaylee hebben opnieuw een discussie, ze liggen wederom niet op een lijn

Kaylee en Dylan hebben de laatste tijd veel discussies met elkaar. De twee zijn samen in Utopia 2 gekomen maar naar hun mening hebben zij dit een beetje onderschat. Ook afgelopen avond hebben de twee weer een discussie met elkaar. Dylan en Kaylee liggen samen in bed, wanneer Dylan aangeeft nog even te willen roken voordat ze gaan slapen. Kaylee vindt dit op zijn zachtst gezegd niet leuk en laat dit duidelijk merken. Daarom besluit Dylan dan maar in het huisje te blijven maar Kaylee laat weten daar nu geen zin meer in te hebben. Ik heb er geen zin in zo benadrukt ze. En besluit dan ook te gaan slapen maar Dylan blijft voor haar in het huisje. Wanneer Kaylee zich dan boos omdraait, terwijl Dylan haar aandacht geeft is voor hem de maat vol. Doe niet zo chagrijnig. Hier heb ik geen zin in, laat allemaal maar eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *