Shelley ontdekt de kalenders en is enthousiast

Shelley ontdekt de kalenders en is enthousiast

Shelley zit afgelopen avond achter de computer wanneer ze het idee van Gerrit en Jessie ontdekt. Hé, wat leuk zegt ze vervolgens. Had je het al gezien vraagt ze aan Franny en Brandon die in de buurt zijn. Mensen kunnen nu een kalender kopen van mij of van Mylène gaat Shelley verder. Franny knikt. Ja, superleuk benadrukt ze. Zijn jullie ook benieuwd welke kalender het best gaat lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *