Jessie en Gerrit vertellen een geheim aan Merel

Jessie en Gerrit vertellen een geheim aan Merel

Jessie en Gerrit werken in het geheim druk aan hun kalenders van Mylène en Shelley. Zal ik het aan Merel laten zien vraagt Jessie. Gerrit knikt. Hierop roept Jessie haar, Merel, kom eens. Even later komt ze naar boven. Ben je er klaar voor vraagt Jessie vervolgens. Hierop laat hij zijn idee zien. Ik had het al gezien antwoordt Merel. Maar ik zeg niet hoe en met wie. Volgens haar stond het bestand nog open, waardoor ze erachter is gekomen. Nee, je liegt antwoordt Jessie. Jammer benadrukt hij. Merel legt uit dat zij het niet was maar niet zegt wie het wel was. Als jij zegt dat ik altijd lieg, hoef ik jou niets te vertellen voegt ze eraan toe. Hierop loopt ze vervolgens naar beneden. Dan komt Brandon bij de mannen staan en geeft aan dat hij de kalenders ook al had ontdekt. Wie denk je dat de meeste kalenders gaat verkopen? vraagt Gerrit. Ik denk dat Shelley de meeste gaat verkopen zegt Jessie. Krijgt hij gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *