De kosten van het sanitairgebouw stapelen zich op

De kosten van het sanitairgebouw stapelen zich op

Jessie heeft berekend wat er tot nu toe aan kosten zijn gemaakt voor het sanitairgebouw. In eerste instantie vertelde Brandon dat het gebouw binnen 2 tot 4 weken af zou zijn en rond de 2 tot 3 duizend euro zou kosten. Het blijkt nu dat Erik en Brandon al bijna 6000 euro hebben gespendeerd aan het gebouw en dat er nog een boiler moet komen. Met dit verhaal gaat Jessie richting Erik. Erik lijkt zich van geen kwaad bewust en geeft aan dat hij dit bedrag wel had verwacht. Ik weet echt niet beter dat er in het begin geroepen is dat het 2 tot 3 duizend zou kosten, zegt Jessie dan. Waarop Erik aangeeft dat je voor dat bedrag een huisje bouwt. Hoe zal dit verhaal zich vandaag ontwikkelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *