Adriaan laat vol trots zijn foto in het mannenblad aan Jessie zien

Adriaan laat vol trots zijn foto in het mannenblad aan Jessie zien

Adriaan is aan het bladeren in het mannenblad als hij plots zichzelf tegen komt. Zodra Jessie de silo binnen komt laat hij dit vol trots zien. Jessie gelooft er niks van en pakt het blad uit de handen van Adriaan. Huh, hoe kan dit nou dan?, zegt hij. Adriaan verteld dat hij zelfs nog een paar pagina’s hoger staat als de twee vrouwelijke bewoonsters die een notering in het blad hebben. Ik zat te denken hoe kan dit dan? Maar toen zag ik backstage staan, zegt Jessie. Het blijkt dus een artikel te zijn met Adriaan waar ook een foto van hem bij staat. Je foto is ook gewoon bijna net zo groot als die van Shelley, grapt Jessie dan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *