Merel, Hiske en Franny hebben het erg gezellig met elkaar

Merel, Hiske en Franny hebben het erg gezellig met elkaar

De bewoners hebben hard gewerkt afgelopen dag en daarom besluiten Merel, Hiske en Franny samen een meidenavond te houden. De drie vrouwelijke bewoonsters verzamelde zich in het huisje van Merel en Franny waar ze samen genoten van een wijntje. Samen bespreken ze het verloop van de dag en de nieuwste roddels met elkaar. Het lijkt erop dat ze zich samen vermaken terwijl ze lachend in hun bed liggen. Hoe zal de meidenavond verder verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *