Gerrit luidt het eenjarig bestaan van Utopia 2 in

Gerrit luidt het eenjarig bestaan van Utopia 2 in

Gerrit opent de Quiz: Lieve bewoners. Welkom bij Trouble or Paradise! Vervolgens vertelt hij aan de groep dat er een quiz is bedacht naar aanleiding dat Utopia 2 binnenkort één jaar bestaat. Het is de bedoelding dat twee bewoners tegelijkertijd afzonderlijk op een stoel gaan zitten. Zodra er een vraag gesteld wordt en je weet het antwoord moet je zo snel mogelijk naar de bel rennen, die op een meter afstand van de stoelen staat en zodra je deze als eerste hebt laten ringen dan mag je het antwoord geven. Zodra je het antwoord goed hebt krijgt de tegenpartij de Trouble. Dit zit in de kist die boven elke bewoner boven zijn/haar hoofd is geplaatst. En krijgt de partij die het goed heeft de Paradise. Dit is een dansje dat Shelley dan gaat opvoeren. Mylène en Franny bijten het spits af en na hen is de rest aan de beurt. Een paar rondes verder zijn Maikel en Erik aan de beurt. Maikel is in topvorm en geeft de meeste goede antwoorden in deze ronde. Dit betekent dat Erik bijna alleen maar Trouble over hem heen krijgt. In eerste instantie is dit een bak water, maar in de laatste beurt valt er een kist vol met bloem over hem heen. Wat vond jij van deze quiz?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *