Jessie uit zijn mening over de groep en raakt in discussie met Shelley

Jessie uit zijn mening over de groep en raakt in discussie met Shelley

Jessie en Gerrit hebben een gesprek over de rest van de bewoners. Volgens Jessie en Gerrit werkt de rest van de groep niet hard genoeg. Tijdens dit gesprek komt Shelley aanlopen die haar mening over de gehele situatie en de oranje overalls wil uiten. Jessie geeft gelijk aan dat hij het verhaal van Shelley niet geloofd. Zolang het geen betrekking heeft op jou, maakt het jou helemaal niks uit wat iemand hier doet, zegt hij dan. Shelley is hier totaal niet van gediend en start vervolgens een discussie. Jij kan alleen maar mensen naar beneden halen, dat is waar jij goed in bent. Jessie snapt niet wat Shelley bedoelt en vraaft zich af waarmee hij mensen naar beneden haalt. Gewoon, zegt de vrouwelijke bewoonster. Je haalt continue mensen naar beneden. Ik ben ondernemer van wat ik zie en wat er gebeurt, Shelley. En dat is f*cking weinig! zegt Jessie. Wij hoeven toch niet een bevestiging aan jou te geven dat wij aan het werk gaan met zo’n pak? Die pakken slaan echt nergens op. Jij kan toch mensen gewoon aanspreken als ze niks doen? vraagt de vrouwelijke bewoonster. Jessie benoemt dat hij niks anders doet, dan heel de dag mensen gewoon aanspreken. Shelley geeft aan dat Jessie op die momenten mensen naar beneden haalt. Ik benoem alleen maar wat ik zie en als iemand de f*cking kantjes ervan af loopt dan krijgt die het van mij te horen ja, zegt Jessie. Shelley vindt dat hij ook op een normale manier mensen aan kan spreken. Jessie vraagt zich af op wat voor manier Shelley de boodschap duidelijk gaat krijgen bij mensen. Shelley benoemd dat wanneer je op een normale manier mensen aanspreekt, je wat voor elkaar kunt krijgen. Jessie raakt geirriteerd en zegt dat hij het al op 1000 manieren geprobeerd heeft. Dus mag Shelley zeggen hoe het moet, omdat zij het allemaal zo goed weet. Shelley geeft aan gewoon naar iemand toe lopen en vragen of ze je willen helpen met straten. Ik doe al weken niet anders! roept Jessie. Ik sta dagen op mensen te wachten. Ik heb het maandag in de vergadering gegooid, van op wie kan ik rekenen want ik wil het deze week af maken. Maar jullie komen f*cking allemaal niet opdagen! Stelletje slapjanussen zijn jullie. Dan komt Franny aangelopen die de twee kemphanen uit elkaar probeert de halen en met succes loopt ze samen met Jessie weg die op zijn manier zijn mening nog even bij Franny neerlegt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *