Sinds kort worden er in Utopia 2 daklozen opgevangen, maar hierdoor moeten Andrea en Gerrit wel steeds hun slaapplek achterlaten. Andrea is hier klaar mee en vindt dat ze ruimte te kort komen. Andrea uit gaar frustraties bij Merel en Erik. Zij geven aan dat er inderdaad ruimte te kort is, maar dat de bewoners er helemaal niks aan doen. Nee! zegt Andrea, dat zei ik ook al tegen Hiske Jullie maken een beslissing om daklozen op te vangen en hebben een B&B in de Mongoolse tent. Dan moet je er wel voor zorgen dat er twee slaapplekken ergens tussen worden gezet.
Ja, dat ben ik met je eens zegt Merel.  Anders kan je dit allemaal toch niet doen? zegt Andrea.
Volgens Merel is het toen overlegd met Gerrit en die vond het toen geen probleem. Tuurlijk, ik vind het ook geen probleem zegt Andrea. Maar ik vind het vervelend om elke keer te moeten verhuizen.
Je moet hier gewoon iets neer gaan zetten. Het moet niet ten koste van jou gaan allemaal. Als je niet elke keer je eigen bed uit moet, dan weet je niet hoe het is zegt Merel.
Hiske die zegt vanalles, maar die heeft makkelijk praten zegt de mannelijke bewoner. Andrea besluit gewoon af te wachten en is benieuwd wat voor oplossingen er opgegooid worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *