Jessie spreekt Kaylee aan op haar gedrag

Jessie spreekt Kaylee aan op haar gedrag

De bewoners hebben besloten hard te gaan werken vandaag, maar Jessie valt het op dat Kaylee de andere bewoners niet wil helpen. Jessie vindt dit blijkbaar niet kunnen en spreekt haar hierop aan. Kaylee geeft aan dat ze vindt dat ze al heeft gewerkt vandaag, maar misschien nog wel komt helpen bij Jessie. Ik ga niet niks doen, rustig maar, geeft Kaylee aan. Kaylee loopt weg uit de situatie en doet haar beklaag bij Dylan. Ze legt uit dat ze gewoon pauze aan het houden is. Gewoon van je afbijten, geeft Brandon aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *