Sanne wil graag het verhaal van Franny horen

Sanne wil graag het verhaal van Franny horen

Wanneer de bewoners genieten van de zon, komt Sanne binnen. Sanne is documentairemaakster en wil maatschappelijke onderwerpen onder de loep nemen. Franny is in Utopia 2 gekomen om aan haar depressie te werken en daarom wil Sanne haar graag spreken. Nadat Sanne een rondleiding heeft gekregen doet Franny haar verhaal over haar gevoel en geeft aan dat het al een stuk beter met haar gaat. Sanne luistert aandachtig en gaat nadat de twee goed hebben gepraat weer richting de poort waar ze afscheid neemt van Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *