Jordie helpt Brandon met het stijlen van zijn kleding voor zijn naderende date

Jordie helpt Brandon met het stijlen van zijn kleding voor zijn naderende date

Jordie helpt Brandon met zijn outfit voor zijn date die hij vandaag heeft. Jordie benoemt zichzelf tot mode politie. Brandon reageert erop voor de grap, dat hij hem eerder een indringer vindt. Meid alsjeblieft, ik ben hier om te helpen zegt Jordie lachend. Brandon pakt vervolgens een paar kledingstukken en Jordie kijkt ernaar hoe hij het voor hem zal gaan stijlen. Wat later komt Adriaan binnen en vraagt aan Brandon of hij een date heeft vanavond. Jordie laat aan Adriaan weten dat Brandon dadelijk een date heeft maar dat zijn afspraak vanavond leuker is. Hij vertelt dat Brandon vanavond een date heeft met Dylan, Alexandra en hem. Brandon zet zijn muts af en Jordie ziet het en reageert, oh wauw Bran, doe even normaal. Ook Adriaan reageert en geeft aan dat Brandon alles kan hebben. Brandon kamt zijn haar netjes en Jordie en Adriaan dollen samen verder. Hoe zal de date verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *