Rob moet Utopia definitief verlaten

Rob moet Utopia definitief verlaten

Rianne is vaste bewoner geworden en zij heeft vandaag als moeilijke taak om één van de genomineerden Rob, Cees of Benjamin naar huis te sturen. Maar wie gaat er? Dat lees je hier.

Zodra iedereen zit neemt Rianne het woord.  Ze zegt dat alle drie de bewoners die op de bank zitten, stuk voor stuk belangrijk zijn voor Utopia. Toch moet ik er een naar huis sturen. ik vind de keuze ontzettend moeilijk. Als eerste zegt ze dat Benjamin veilig is. Cees heeft vaker op de bank gezeten en elke keer komt er de zelfde feedback naar voren. Rianne merkt op dat hij aan zichzelf moet blijven werken en dan gaat het helemaal goed komen.  De groep heeft zijn stem al laten klinken door Rob naar huis te sturen, maar wat vind ik? gaat ze verder. Het is iemand die een flapdrol, wereldreiziger en een conjo-grappenmaker is. Maar ook vooral degene die ik het gun om naar buiten te gaan. Het is ome Rob en Cees jij mag blijven, vertelt Rianne aan de groep. Rob knuffelt Rianne en laat de groep weten dankbaar te zijn dat hij zo lang in Utopia heeft mogen blijven. Hij heeft de buitenwereld nodig om verder te kunnen. Uiteraard gaat hij wel dingen missen en bedankt de groep nogmaals. Er volgt een applaus van zijn mede bewoners. Cees neemt het woord nog even en is dankbaar dat hij mag blijven. Hij vertelt dat hij en andere bewoners dankbaar zijn dat ze met hem samen hebben geleefd. Natuurlijk spreek ik ook namens Benjamin, hij heeft het er bijzonder moeilijk mee. Rob zegt er klaar mee te zijn, en graag van zijn vrienden en familie wil genieten. Misschien even een dagje niks doen grapt hij vervolgens. De rest lacht en Rob vertelt dat Utopia verslavend is. Hij heeft nooit een moment gehad dat hij naar huis wilde. Maar heeft er nu vrede mee. Rob gaat daarna zijn spullen pakken, zijn Utopia avontuur zit er bijna op…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Elly at 13:01

  Gelukkig Rob exit, wat een zuiperd, slaapkop, nietsnut, stoker en lui varken.
  Die mis je niet hoor….wat een opluchting, hij dacht nog dat ie heel wat was/is….keep on dreaming Rob.

 2. Druif at 12:33

  Ben blij dat het luie Rob is geworden , kan hij tenminste weer werken voor zijn geld. En Kees … Ach die gaat gewoonverder met met opruimen in Utopia , al hoop ik dat hij ook meer gaat genieten en laten zien waar hij nog meer goed in is . Want die heeft vast nog meer in zijn mars . Ik hoop dat Rihanne niet de verkeerde keus is geweest , tijd zal het leren . Succes in ieder geval daar.

 3. Rina at 11:57

  Ik vind het jammer dat ze Cees er niet heeft uitgestuurd, hij verziekt vaak de stemming
  en overal commentaar op volgens mij durven ze het gewoon niet bang om veel over hun heen te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *