Ruud confronteert Jessie om zijn drank gebruik

Ruud confronteert Jessie om zijn drank gebruik

Zoals we al omschreven vond er afgelopen avond een exit / welkomsfeestje plaats in Utopia. Inmiddels is Rob alweer uit Utopia vertrokken en lijkt er weer enigszins rust te zijn in de loods. Ruud besloot na afgelopen nacht het gesprek met Jessie eens aan te gaan over zijn drank gebruik.

Tijdens het feestje van afgelopen avond / nacht vloeide de drank weer aardig. Zo ook bij Jessie, hij leek zelfs dronken rond een uur of twee. Samen met een paar andere bewoners maakte hij een hoop lawaai, waardoor Cees wakker werd en de groep hierop aansprak. Jessie gaf als weerwoord dat Cees maar ergens anders moest gaan slapen, aangezien het een afscheidsfeest was. Ruud en Cees waren beide niet blij met het gedrag van dronken Jessie. En daar besloot Ruud dan ook iets mee te doen. Hij ging naar Jessie om hem aan te spreken in het kantoor. Daar aangekomen vraagt hij aan zijn mede bewoner  of hij enig idee heeft wat hij uitkraamt zodra hij dronken is. Jessie verdedigd zichzelf en Ruud benadrukt dat andere mensen hem nu niet meer serieus gaan nemen als president zijnde. Je had je eigen gedrag niet eens in de gaten gaat hij verder. Jessie wil zodra Ruud is uitgesproken een weerwoord geven maar Ruud besluit weg te lopen. Wat later komt Ruud Cees tegen in de woonkamer. Cees vertelt Ruud dat Jessie vanmorgen zijn excuses heeft aangeboden vanwege zijn gedrag van vannacht. Ruud merkt op  dat Jessie niet zich het ene moment dronken kan misdragen en de volgende dag weer de president kan gaan uithangen. Cees is het met Ruud eens en besluit Jessie op te zoeken. Cees vindt hem in de keuken. Daar geeft hij Jessie de tip om niet te beginnen met alcohol, omdat hij heeft gemerkt dat hij niet meer kan stoppen als hij eenmaal begint met drinken. Jessie knikt begrijpelijk en bedankt Cees voor de tip.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willem at 17:46

    Nu het ene drankorgel de poort uit is,dient de andere zich alweer aan. Jessie heeft zichzelf niet onder controle zodra hij het nodige naar binnen heeft gewerkt. Hopelijk zal hij de raad van Cees en Ruud serieus gaan nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *