Exit en welkomstfeestje in een

Exit en welkomstfeestje in een

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. En we komen uiteraard nog met meer nieuw Utopia nieuws zoals je van ons gewend bent.

Stinkbommen gooien
Gisteren ochtend gooide Cemal al voor de grap met stinkbommen maar dat gebeurde afgelopen avond ook. Bas stond op zijn gemak te douchen als Rob en Benjamin binnen komen wandelen. De afgelopen weken zijn er veel grappen uitgehaald met stinkbommen. Er zijn er nog maar enkelen over. Deze gooien Rob en Benjamin de douche in. Bas reageert enkel met “hey!”. De twee lachen zich rot en verlaten de douche. Ruud benadrukt nog even dat het wel erg stinkt.

Rob geeft Rianne advies
Rob zat met Rianne op de vide te kletsen. Rob zegt tegen Rianne dat het Utopia avontuur nu echt gaat beginnen voor haar. En vertelt haar dat ze vooral kan terugvallen op de bewoners die op vide slapen. Ook benadrukt hij dat hij vindt dat ze erg in deze groep past. Maar adviseert Rianne wel om zich aan te passen en te helpen waar het nodig is. Zeker de mensen die het nodig hebben.

Exit feestje / welkomstfeestje
Er vond een feestje plaats in Utopia, een exit feestje. Voor wie is nog onduidelijk natuurlijk maar je kunt het alvast gevierd hebben zullen we maar zeggen. De bewoners hadden zich mooi aangekleed en opgetut compleet met mooie outfit. Er werd gefeest, gedanst en er heerste een hoop gezelligheid. Je kunt het ook een welkomstfeestje noemen voor Rianne. Haar eerste feestje in Utopia is een feit.

Rianne doet rustig aan
Tijdens het feestje raakt Ruud in gesprek met Rianne. Ze staan op dat moment in de badkamer samen. Rianne doet het even rustig aan vanavond. Ze heeft een paar heftige dagen achter de rug waarin ze zichzelf moest bewijzen. Ze wil eerst maar even landen en dan ziet ze wel verder.

Benjamin in tranen
Benjamin liep tijdens het feestje even naar de badkamer. Daar kwam hij Rianne en Do tegen. Hij schrikt en zegt dat hij ze niet verwacht had. Benjamin heeft een droevig gezicht en zodra de deur dichtvalt laat hij even zijn emoties de vrije loop. De dames slaan een arm om hem heen en vragen of hij even alleen wil zijn. Benjamin huilt verder op Do’s schouder. Ik ga hem echt missen man snikt hij doelend op Rob.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *