Jens heeft een kunstwerk speciaal voor Mylène gemaakt op het grasveld

Jens heeft een kunstwerk speciaal voor Mylène gemaakt op het grasveld

Jens en Dylan zijn de grasmaaier aan het repareren. Wanneer het apparaat gemaakt is, begint Jens aan zijn kunstwerk. Hij is namelijk bezig om een hartje in het gras te maken. Dylan geeft Jens een paar tips en aanwijzingen vanaf de zijlijn. Jessie en Andrea zijn buiten bezig met het zagen en schuren van hout. Heb je gezien wat Jens heeft gemaakt? vraagt Andrea aan hem. Jessie knikt en zegt dat Jens er gisteren al mee bezig was. Jessie lijkt niet te snappen waarom het leuk is om een hartje in het gras te maken. Andrea vertelt aan Jessie dat ze het creatief vindt van Jens. Ik weet het niet. Voor mij is grasmaaien een normale taak en hoort het gewoon in zijn volledigheid gedaan te worden reageert Jessie. Jens loopt wat later naar de keuken om een glas water te drinken. Hij ziet Mylène en vraagt haar of ze mee naar het gras wil kijken. De twee lopen er samen naartoe. Als Mylène het hart ziet, zegt ze dat het niet heel mooi is maar het hartje juist wel. Jens geeft aan dat hij het stiekem een beetje voor Mylène heeft gemaakt. De twee geven elkaar vervolgens een innige knuffel en kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *