Gerrit gaat niet aan de filmavond meewerken, Hiske confronteert hem

Gerrit gaat niet aan de filmavond meewerken, Hiske confronteert hem

De bewoners zijn buiten bezig met de indeling voor de filmavond. Ze merken op dat Gerrit er niet is. Hiske loopt daarom naar de silo en vraagt aan Gerrit of hij erbij komt. Gerrit laat weten dat hij met de filmavond alleen aanwezig is, puur voor de bezoekers die komen. Ook staat hij er niet helemaal achter hoe alles is verlopen tot nu toe met de filmavond. Dus dat betekent dat je jezelf niet gaat inzetten hiervoor? vraagt Hiske. Gerrit antwoordt van niet en dat het wel logisch is. Hiske vindt dit niet heel logisch en vraagt hoe hij dit aan de rest van de groep gaat verkopen. Die gaan dan wel werken en jij bent erbij voor de gasten voegt ze eraan toe. Gerrit zegt dat hij heel duidelijk is geweest dat hij niet komt helpen en herhaalt dat hij het voor de bezoekers doet en niet voor de filmavond. Wij staan er als groep voor alle Utopia evenementen, dus dan kan jij daar ook aan bijdragen gaat Hiske verbaasd verder. Ja als groep zijnde maar ik heb de groep er helemaal niet over gehoord dat ik in één keer weg ben gewimpeld. Ik zou zelf worden afgezet, mijn stuk terrein zal worden afgezet, omdat ik aan die kant moet blijven vervolgt Gerrit. Hiske is verbaasd en benieuwd wie dat heeft gezegd. Gerrit doet vervolgens zijn verhaal en vertelt dat Shelley hem niet bij de filmavond wilde hebben. Ze wilde een stuk terrein afzetten voor Gerrit, waar hij niet uit mocht en in z’n tent moest blijven. Zo stelde ze om dingen naar zijn tent te brengen, zodat hij zijn tent niet uit hoeft. Gerrit geeft aan dat hij daar helemaal geen zin in heeft. Hiske vraagt hem of zijn gedrag naar Shelley haar idee, om Gerrit in zijn tent te laten blijven normaal was. Nou His, laten we heel eerlijk zijn. Vond jij het terecht hoe het allemaal is verlopen vraagt Gerrit. Hiske vertelt dat het haar daar allemaal niet om gaat en dat ze het compleet met Gerrit eens is als het gaat om hoe Shelley alles geregeld heeft met het dj-gebeuren. En het is háár evenement, dat heeft ze tientallen keren benoemd. Be my guest reageert Gerrit. Oké duidelijk. Ik vind het kinderachtig, maar het is jouw punt zegt Hiske. Gerrit vindt dat Hiske bij Shelley moet zijn als het gaat om kinderachtig. Ik vind jou Gerrit, ook echt kinderachtig antwoordt Hiske op haar beurt. Ze loopt terug naar buiten om de filmavond verder te gaan voorbereiden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *