Shelley heeft een nieuw kapsel, volgens Jessie oogt ze een stuk vriendelijker

Shelley heeft een nieuw kapsel, volgens Jessie oogt ze een stuk vriendelijker

Shelley heeft haar eigen haren gestijld. Ze heeft er ongeveer een half uur over gedaan. Ze loopt naar de keuken en de bewoners zien het en reageren enthousiast. Ze vinden het mooi bij haar staan. Dylan vindt het heel anders bij haar. Shelley vraagt aan hem of ze zijn hoed mag lenen. Ze haalt de hoed van Dylan en zet het op haar hoofd en loopt daarna weer terug naar de keuken. Franny vindt dat Shelley nu met stijl haar op haar nicht lijken. Jessie plaagt Shelley en laat weten dat hij haar nu met dit kapsel een stuk vriendelijker eruit vindt zien. Shelley begint te lachen en geeft hem zachtjes een tikje. Wat vinden jullie van haar nieuwe kapsel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *