De bom ontploft als Adriaan een discussie met Hiske heeft

De bom ontploft als Adriaan een discussie met Hiske heeft

Adriaan is druk aan het koken in de keuken voor Jens en zichzelf. Hij kijkt naar de pan, raakt vervolgens gefrustreerd en mompelt in zichzelf om rustig te blijven en in en uit te ademen. Jordie ziet het en zegt tegen de anderen, Adriaan krijgt een error. Wij verplaatsen alle pannen en boter. Hiske loopt naar de keuken en pakt wat brood. Adriaan ziet het en reageert geërgerd naar Hiske. Ho ho, ik ben daar even bezig zegt hij. Hiske geeft aan dat ze alleen maar even wat brood pakt. Jij legt alles op een vies aanrecht antwoordt Adriaan. Zeg dan even, Adriaan ik ga even brood pakken dan doe ik het zelf wel. Hij pakt demonstratief een bord en legt vervolgens het brood van Hiske erop.

Hiske kijkt naar Adriaan en zegt tegen de rest, Adriaan is alweer in zijn error omdat ik zijn brood heb gepakt, dus het is alweer gedaan met hem. Ja daar heb je wel gelijk in reageert Adriaan en hij geeft zijn gebakken brood aan Jens. Laat je jezelf echt zo kennen nu vraagt Hiske. Ja, omdat mensen hier nooit een keer kunnen nadenken gaat Adriaan boos verder. Hiske lijkt gefrustreerd en zegt, het ligt altijd aan een ander en Adriaan kan zelf niet even denken, ik leg het brood even opzij. Ze legt Adriaan uit, dat ze vindt dat hij altijd boos is en zich er niet overheen kan zetten en dat nu iedereen vandaag kan genieten van een boze Adriaan. Het is toch wat. Kerel, kerel, kerel wat laat jij je kennen weer, potverdorie zegt Hiske boos. Wat laat jij weer zien, dat jij nooit nadenkt zegt Adriaan. De ruzie gaat steeds verder en Adriaan wil zeggen hoe hij over Hiske denkt maar onderbreekt zichzelf. Hiske vraagt hem, toe maar, vertel maar even wat je over mij denkt. Adriaan antwoordt, ik heb mensen meegemaakt die hun hersenen niet gebruiken, maar jij gebruikt ze dusdanig weinig. Hiske bedankt hem voor het compliment en ze begint sarcastisch te klappen. Adriaan loopt de keuken uit. De andere bewoners in de keuken moeten om Adriaan lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *