Alexandra pakt door en doet er alles aan om haar examen alsnog te halen

Alexandra pakt door en doet er alles aan om haar examen alsnog te halen

Alexandra is op deze nieuwe dag weer druk aan het studeren. Ze zit in haar kamer samen met Jordie, die haar even helpt overhoren. Alexandra heeft vandaag als doel om een paar bladzijdes uit haar hoofd te kennen en ze laat het aan Jordie zien. Ze wil alles op alles zetten om haar examens te halen. Gisteren is ze helaas gezakt voor haar examen. Stefano kwam langs om een examen af te nemen bij haar maar dat ging volgens Alexandra helemaal ruk. Ze zit niet bij de pakken neer en vroeg Brandon om hulp. Die hulp kreeg ze dezelfde dag al van de hele groep. Jessie verraste haar met hulpmiddelen om te leren, namens de hele groep. Toen ging ze direct aan de slag en ook vandaag start ze vol goede moed. Jordie loopt even later naar buiten, om Mariska mee te helpen hout te schuren. Alexandra is ondertussen verder alleen aan het studeren. Zal ze haar volgende examen halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *