Jessie heeft een mysterieus pakketje voor Alexandra, het is een verrassing!

Jessie heeft een mysterieus pakketje voor Alexandra, het is een verrassing!

Alexandra zit afgelopen avond met Andrea buiten op de loungeset als Jessie komt aangelopen. Jessie heeft iets in zijn handen. Het is een cadeautje voor Alexandra. Ze lijkt erg blij te kijken. Ik hoop echt dat je het leuk vindt zegt Jessie terwijl Alexandra druk aan het uitpakken is. Ze heeft enkele hulpmiddelen gekregen van Jessie voor het leren van haar lesmateriaal. Alexandra omhelst Jessie vervolgens. Het is natuurlijk van ons allemaal zegt Jessie nog. Alexandra gaat snel aan de slag met het benoemen van verschillende lichaamsdelen. Zal dit Alexandra helpen om haar examen te halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *