Gerrit ergert zich aan de samenwerking met Jessie, hij is dominant

Gerrit ergert zich aan de samenwerking met Jessie, hij is dominant

De producers zijn langsgekomen om verdere stappen te ondernemen met Gerrit en Jessie. De twee werken hard aan hun liedjes omdat hun Release Party er al snel aankomt. Wanneer de sessie voorbij is, wil Gerrit toch zijn hart luchten bij Hiske. Jessie is dominant in samenwerken laat Gerrit weten. Je moet je niet door Jessie aan de kant laten schuiven reageert Hiske. Ik ga me mateloos ergeren aan dingen hier eindigt Gerrit het korte gesprek. Zal Gerrit later de discussie met Jessie nog aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *