Interview met oud bewoonster Charlotte

Interview met oud bewoonster Charlotte

Charlotte verliet samen met Vanessa en Nicoline Utopia, ze wilde niet meer verder tijdens Utopia 2015. Niet alleen Nicoline heeft een interview gehad maar ook Charlotte. Hier kun je het interview nog eens terug kijken.

Wat dacht je toen je op 31 december 2014 door de poorten liep?
“Ik ging er heen en dacht: ik ga een avontuur aan, ik ga iets nieuws doen. Ik kon me natuurlijk helemaal niet voorstellen wat er ging gebeuren. Ik wist niet hoe het eruit zag en ik dacht dat ik het niet zo lang zou volhouden, maar heel spannend gewoon.”

Wat wilde je graag doen? “Ik had eigenlijk niet echt dromen of iets. Ik wilde graag een liedje (red. Koninkrijk ft. Yes-R) opnemen, dat is toch nog gelukt. Dat is wel gaaf. Voor de rest wilde ik graag het avontuur beleven en het doel was om er een jaar te zitten en dat vol te houden. Dat doel heb ik behaald en dat is wel heel cool. Ik heb natuurlijk Chably opgezet, samen met Bil, waar ik ook heel trots op ben. Dus ik ben ook heel benieuwd hoe het met Bil gaat.”

Wat zijn je hoogtepunten? “Dat vind ik een moeilijke vraag eigenlijk. Maar mijn hoogtepunten waren Koninkrijk met Yes-R, dat ik zulke goede vriendinnen werd met Billy en met Laura. Ik vind het eigenlijk wel moeilijk. Er waren zo veel hoogtepunten. En dat ik Chably heb vastgelegd. Dat was echt zoiets van wow! Nu is het echt. Het gaat nu gebeuren, we gaan er nu aan beginnen.”

Wat heb je afgesproken met Laura? “Ik denk dat je in twee verschillende werelden leeft. Natuurlijk hebben we daar over gesproken. Ik heb tegen haar gezegd: Lau doe gewoon je dingen. We zijn alleen gekomen en we gaan ook alleen. Als jij blijft sta ik daar achter. Je moet nog dingen afmaken. Dat heeft ze ook gezegd en dat moet ze ook doen.     Ik ga lekker mijn leven opbouwen hierbuiten. Zodra ze hierbuiten is kijken we gewoon en zien we wel hoe het is. Voor hetzelfde geld komt er een lekker wijf binnen dan loopt Laura ook weer te lonken naar haar. Zo is het leven. En tuurlijk ik zal haar nooit vergeten. We zijn vriendinnen voor het leven, maar we kunnen het pas echt bespreken als we elkaar weer zien.”

Wat waren je dieptepunten? “Mijn dieptepunten in Utopia vind ik lastig om te bepalen. Want je hebt zeg maar hele erge uppers en hele erge downers. (…) Ik vond de heimwee heel lastig. En dat ik op sommige momenten, zoals met Yes-R., niet even mijn vader of moeder kon bellen. Juist omdat je zo blij bent. (…) Dat je geen contact kon hebben vond ik gewoon heel moeilijk. Maar voor de rest, het was hartstikke leuk en net als in het echte leven: je hebt leuke en slechte momenten.”

Wat zijn je voornemens voor 2015? “Ik zal je eerlijk zeggen: ik ben niet zo goed in voornemens. Dat doe ik ook meestal niet. Dat hebben jullie ook wel kunnen zien in Utopia. Ik ging stoppen met roken, noem het maar op. Ik denk dat ik er gewoon een knallend jaar van ga maken. Lekker met mijn familie en mijn eigen leven opbouwen. En ik kijk terug op een hele mooie periode in 2014 en 2015 is weer een nieuw jaar. We gaan gewoon knallen.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Erik at 09:50

  Ze heeft zich helemaal vol lopen vreten daar. Verder weinig anders gedaan dan kraaltjes rijgen en over haar fadur oreren.

 2. tamara at 00:46

  Charlotte echt jammer dat je naar huis bent! Wat iedereen ook zegt over jou zogenaamde gedrag je bent recht door zee en niet iedereen kan tegen eerlijkheid! Je bent op jou leeftijd een hele wijze hardwerkende intelligente meid! Blijf jezelf ik heb van je genoten!

  • karin at 22:08

   Lot,
   Je bent inderdaad recht door zee en eerlijk,niet iedereen kan hier schijnbaar mee omgaan.
   Jij bent tenminste echt,blijf jezelf

 3. fred jong at 19:56

  Dat heb je heel mooi geschreven, Janett !!
  Charlotte heeft ook een hele hechte familie. Pa & ma muis zijn zeer zorgzaam. Ook heel belangrijk.
  Dag charlotte, ik zie je nog wel eens is Huizen.

  De buurman

 4. Jeannet at 19:43

  Aan Charlotte zou ik mee willen geven, dat ze aan haar persoonlijkheid gaat werken.
  Zeker als , zoal zij beweert, “slachtoffer van vroegere pesterijen”, heeft ze zich niet erg
  solidair gedragen naar de andere bewoners toe. Ik haal hier verder geen oude koeien uit de sloot, maar wij hebben haar gedrag tijdens haar verblijf in 2014 goed kunnen volgen. Niet voor niets waren er zoveel mensen die door haar gedrag een hekel aan Charlotte hadden.

  Als ze aan haar persoonlijkheid gaat werken (hulp van een gedragstherapeute) dan wordt ze miscchien ooit nog een respectabele persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *