Shelley en Jens hebben een discussie over de speellijst voor de filmavond

Shelley en Jens hebben een discussie over de speellijst voor de filmavond

Jens, Hiske en Jessie zijn bezig met het eten als Shelley de keuken binnenkomt. Ze heeft een afspeellijst voor Jens die hij kan afspelen tijdens de filmavond. Ik ben een soort van jukebox die de nummers allemaal achter elkaar moet afspelen, zegt Jens. Shelley reageert positief. Jens lijkt dat niet van plan, hij wil Shelley wel uitleggen hoe de dj-set werkt, maar dat wil Shelley niet. Jessie mengt zich erin. Nee is nee, zegt de mannelijke bewoner. Shelley snapt niet waar Jessie zich mee bemoeit. Jens geeft aan de lijst niet één op één over te nemen, Shelley zegt dat dat geen probleem is. Uiteindelijk geeft Jens aan dat het dan goed komt, als het maar niet als een vast schema moet worden gezien. Welke muziek zal Jens gaan spelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *