Merel praat met Jordie over de organisatie van zijn feest

Merel praat met Jordie over de organisatie van zijn feest

Jordie en Merel gaan samen zitten op het bankje aan de vijver. Een gayfeest in Utopia 2. Hoe wil je dat vormgeven? vraagt Merel. Jordie legt enkele artiesten voor die hij wil uitnodigen. Hij zegt dragqueens geweldig te vinden en noemt er een paar van op. Ook wil Jordie van Merel weten hoe zij erover denkt. Zij zou het houden als een neutraal feest, maar wel gays, drags of transgenders als artiesten laten optreden. Op die manier wil ze het feest voor iedereen houden. Jordie wil het zeker voor iedereen openhouden, maar denkt er wel aan om een naam als Gaytopia te gaan voeren. Ze praten nog even verder over het feest. Hoe zal Jordies feest eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *