Franny praat met Dylan over Andrea

Franny praat met Dylan over Andrea

Dylan is bezig bij de sportschool. Franny komt aangelopen en spreekt hem aan. Wat vind je van Andrea? vraagt de vrouwelijke bewoonster. Dylan geeft aan dat hij haar aardig vindt, een beetje als een grote zus. Dylan is nieuwsgierig waarom ze deze dingen vraagt. Gisteren zei Gerrit opeens van, die twee hebben elkaar ook helemaal gevonden, antwoordt Franny. Dylan begint meteen te lachen. Hij heeft ook zeker niet het gevoel dat ze iets met hem wilt en voor hem is alles puur vriendschappelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *