Gerrit en Jessie nemen hun single op

Gerrit en Jessie nemen hun single op

Vanmiddag ontvangen Gerrit en Jessie opnieuw de producers van hun eerste single. Op 4 oktober zal de single release zijn voor het grote publiek, dus er moet enigszins vaart gemaakt worden.  Gerrit en Jessie zijn de afgelopen tijd veel bezig geweest met het maken van hun single. Ook na een grote tegenslag met de vorige producers, waardoor ze een nieuwe melodie moesten maken, laten ze zich niet uit het veld slaan. Vandaag nemen ze nieuwe vocalen op met hun producers. Zijn jullie benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *