Alexandra is gezakt voor haar examen en vraagt om hulp

Alexandra is gezakt voor haar examen en vraagt om hulp

De bodybuildster loopt de trap in de silo op en roept Brandon om hulp. Ik heb echt je hulp nodig deze week, zegt ze. Ze heeft de afgelopen tijd geleerd voor haar toets. Vanochtend kwam Stefano weer voor haar langs om een examen af te nemen. Helaas is ze hiervoor gezakt. Het ging volgens haar helemaal ruk. Ze vertelt dat ze de komende dagen de theorie erin wil stampen en ze wil elke ochtend de oefeningen leren via de computer. Ik moet echt goed gaan leren, zucht ze. Gaat ze de volgende keer wel haar toets halen met hulp van Brandon?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *