De bewoners krijgen een heftige voorlichting

De bewoners krijgen een heftige voorlichting

Merel wilde zich vanaf het moment dat zij Utopia 2 instapte inzetten voor vrouwen- en kinderhandel, met de focus op seksueel misbruik. Vandaag heeft zij Naomi uitgenodigd, die een bijzondere, maar ook heftige voorlichting komt geven. Naomi stelt zichzelf voor. Ik ben een vrouw met een grote missie. Een veilige wereld voor kinderen. Ze vertelt dat het niet vanzelfsprekend is dat kinderen thuis een veilig nest hebben, en dat zij zich dit op een jonge leeftijd al besefte.  Mylène wil ook haar eigen ervaringen delen. Ze vertelt dat ze op de middelbare school is gepest. Ik was ontzettend bang. Ik wist niet waar ik het moest zoeken, vertelt ze. Naomi vertelt dat ze in 2011 haar eigen trainingsbureau heeft opgericht en daarnaast voor bureau jeugdzorg werkte. Ook heeft ze verschillende cursussen ontworpen, om mensen te leren hoe ze voor een veilige leefomgeving voor kinderen kunnen zorgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *