Jordie kijkt terug op een bewogen dag

Jordie kijkt terug op een bewogen dag

Jordie was afgelopen avond druk bezig met het verwijderen van zijn make-up als Gerrit het sanitairgebouw binnenkomt. Echt cool om die transformatie te zien, zegt Jordie. Hij denkt alleen niet het geduld te hebben om zelf drie uur de make-up te doen. Hij weet niet of een heropleving van Tiffany Taylor in de toekomst gaat gebeuren, maar hij sluit het zeker niet uit. Als performer ziet hij zichzelf niet echt in de huid van Tiffany Taylor kruipen, maar wel als bijvoorbeeld presentator of gewoon om mooi te zijn tijdens bijvoorbeeld een Pride. Zal Tiffany Taylor herrijzen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *