Franny, Hiske en Shelley bespreken wat ze doen met hun gewonnen geld

Franny, Hiske en Shelley bespreken wat ze doen met hun gewonnen geld

Shelley, Franny en Hiske gingen afgelopen avond samen zitten. Ze gaan met zijn drieën bespreken wat ze met de 2500 euro gaan doen die ze gisteren gewonnen hebben. Hiske is bij de andere bewoners langsgegaan om te vragen wat zij ermee wilden. Daaruit zijn twee opties naar voren gekomen: Iets moois doen voor iemand anders of een product maken waar de bv veel geld aan verdient. Het merendeel heeft aangegeven voor de eerste optie te gaan. Shelley zegt dat ze alsnog wil onderzoeken of hun idee levensvatbaar is. Hiske heeft hierover al een bedrijf benaderd om te vragen hoe duur het gebruik van een trein is. Ze denkt dat Gerrit een goede conducteur zou zijn. De trein kan er dan tijdens de markt zijn. Het drietal houdt dan zelfs nog wat geld over. Er wordt over gesproken om dat geld dan te gebruiken voor persoonlijke doelen. Waarvoor zal het geld gebruikt worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *