Jessie en Gerrit hebben een aantal vragen voor de producer

Jessie en Gerrit hebben een aantal vragen voor de producer

Jessie en Gerrit bellen met de producer, over een beat die zij zojuist hebben ontvangen. Volgens de twee mannelijke bewoners komen ze er met de indeling van het nummer niet helemaal uit. De producer legt uit wat hij heeft gedaan. Volgens Jessie lijkt het tweede refrein langer. Helaas kunnen Jessie en Gerrit nog niet oefenen, want ze hebben het nummer uitgeschreven op een papiertje welke met de producer mee is en ze hebben geen kopie. De producer heeft aangegeven het papiertje morgen mee te nemen. Ook vraagt Jessie over verschillende versies die geproduceerd zouden worden, de producer geeft aan dat het ze het nummer het beste zo kunnen houden. Ook neemt de producer drie extra beats mee. Hoe zal de nieuwste versie van hun rap klinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *