Jessie deelt zijn ideeën met Gerrit

Jessie deelt zijn ideeën met Gerrit

Jessie en Gerrit zijn in gesprek. Jessie somt op welke plekken er allemaal vrij gaan komen. Uiteindelijk trekt hij een conclusie. Kunnen we de tent niet gewoon weg doen? Jessie geeft toe dat het een grapje is. Als de tent verkocht wordt, moet Jessie van Gerrit in de caravan slapen, zodat Gerrit de boot in kan. Hij wil immers wel een paradijs hebben. De boot is niet echt een paradijsje hoor, zegt Jessie. Wel wil Jessie de tent alvast op de webshop zetten, zodat ze erover kunnen onderhandelen en dat ze hem op tijd kunnen verkopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:56

    Iemand heeft het vorige week geopperd en ja hoor Jessie is er weer meen weg.Ik heb er een andere oplossing maak de tent eens goed schoon en ontvang er de gasten in die nog willen komen slapen leverd die nog meer geld op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *