Jordie wordt getransformeerd tot dragqueen

Jordie wordt getransformeerd tot dragqueen

Jordie wordt getransformeerd in een dragqueen. Lady Galore brengt de finishing touches aan bij zijn gezicht en Jordie krijgt een jurk aangetrokken. Lady Galore vraagt aan Jordie hoe het voelt, hij antwoordt, dit voelt echt gek. Als kers op de taart krijgt de mannelijke bewoner een prachtige pruik opgezet. Tiffany is geboren. Je bent echt knap! schreeuwt Andrea, ik vind dit echt kunst. Alexandra zegt dat het Jordie niet meer is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *