Franny voert haar dans op voor de andere bewoners

Franny voert haar dans op voor de andere bewoners

Franny krijgt vandaag dansles. Als afsluiter gaat ze voor de andere bewoners dansen. Iedereen die wil, mag kijken! roept Franny. Jens komt aangelopen, de eerste anderhalf uur mochten we niet komen, dus nu kan ik volop genieten, zegt hij. Danslerares Charlie wordt aan iedereen voorgesteld. Jessie en Gerrit hebben vanmiddag met Franny de lift geoefend, maar helaas kan Gerrit nu niet meedoen. Jens vervangt hem. Op het laatste moment komt Gerrit alsnog en kan hij zijn beoogde plek innemen. De speakers hebben eerst problemen, maar deze problemen worden gelukkig opgelost. De muziek gaat aan en de dans begint. Hoe zal de dans eruit zien?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *