Adriaan zit niet lekker in zijn vel, blijft hij nog in Utopia 2?!

Adriaan zit niet lekker in zijn vel, blijft hij nog in Utopia 2?!

Hiske vertelt tegen Adriaan dat zaterdag de vijftien maanden van Utopia 2 worden gevierd en ze vraagt aan hem, dat hij daar zeker niet bij gaat zijn. Weet ik niet antwoordt Adriaan. Het liefst ga ik naar huis. Mijn rol is hier uitgespeeld voegt hij eraan toe. En vertelt aan Hiske dat hij zijn idealen dagelijks heeft proberen uit te leggen en dat hij het gevoel heeft dat hij in Utopia 2 nu zit om te zitten en wil graag naar zijn familie. Over vijf dagen is het klaar reageert Hiske. Laat je alsjeblieft niet kennen in die vijf dagen voegt ze eraan toe. Adriaan laat weten dat hij niet fijn is zijn vel zit. Hetgeen waar Utopia voor mij voor staat, is een platform dat iedereen kan gebruiken, om zijn of haar dromen of idealen te laten verwezenlijken. Het is voor mij geen spel, dat is het nooit geweest eindigt hij. Zal Adriaan nog lang blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *