Jordie ontvangt Nederlands bekendste dragqueen en krijgt een make-over

Jordie ontvangt Nederlands bekendste dragqueen en krijgt een make-over

Jordie krijgt vandaag bezoek. Lady Galore komt namelijk langs. Nederlands bekendste dragqueen komt naar Utopia 2 om Jordie een complete make-over te geven. De bekende Nederlander komt de poort binnen in haar rode jas waar Jordie haar tassen aanneemt en een rondleiding geeft. Als Jordie na een tijdje vraagt of Lady Galore nog weet hoe hij heet, luidt het antwoord Leon. In de silo aangekomen biedt Jordie haar een drankje aan. De make-over van Jordie zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *