Spirituele beurs in Utopia 16 en 17 mei 2015.

Spirituele beurs in Utopia 16 en 17 mei 2015.

Colinda heeft een spirituele beurs in Utopia georganiseerd.Inderdaad een spirituele beurs van reiki tot seances, bewust van het bovenbewuste. Ja jullie kunnen dit meemaken op de spirituele beurs in Utopia. Onze paranormaal begaafde Colinda organiseert een spirituele beurs op zaterdag 16 mei en zondag 17 mei. Niet alleen Colinda, ons Utopiaans medium zal daar haar diensten aanbieden. Er is veel meer. Colinda heeft meerdere standhouders uitgenodigd, die informatie verlenen over hun diensten en ook hun behandelingen aanbieden.

Er is een breed scala aan mogelijkheden:

 • Kaartleggen
 • Iriscopie
 • Reiki
 • Magnetiseren
 • Voetreflex
 • Bloemenseance
 • Lezingen
 • Hand lezen
 • en er staan diverse verkoopstands

Alle readings en behandelingen worden gedurende de beurs aangeboden voor een vaste lage prijs: € 15,- per reading/behandeling. En uiteraard kunnen jullie de dag compleet maken met een heerlijk Utopiaans frietje van “Le Luifel”.

Kaarten kunnen gekocht worden in de Utopia Webwinkel.

 

---- spirituele-beurs-16-17-mei

Wij van de redactie zijn benieuwd of er onder onze volgers interesse is voor het bezoek aan Colinda’s spirituele beurs, wie van jullie gaat er heen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Druif at 01:19

  Never nooit dat ik daar heen zou gaan, al sta ik er niet negatief tegenover . Althans niet tegen paranormale verschijnselen geneeswijze ed. Maar col is een grote grap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *