De Utopia Quotes 500

De Utopia Quotes 500

Ja jullie lezen het goed: De Utopia Quotes 500. De vraag die gesteld wordt is:

Welke uitspraken van (oud-)bewoners zouden volgens jou op een tegeltje vereeuwigd moeten worden?

15 mei a.s.  is het zo ver! Dan is het feest: 500 dagen Utopia. In de loop der tijd zijn er enorm veel mooie uitspraken door de Utopianen gelanceerd. Ontroerende wijsheden, grappige oneliners en botte verwensingen. Wij denken dan o.a. aan Vanessa’s kreet:  “opsteukert!”, zwerver Rienk zijn vele bijzondere wijsheden, of Gabriëlles uitlating “pecies!” en Billy’s uitspraken: Ik vind dit K*t met Peren. Ik ben er echt klaar mee… punt! En van Isabella herinneren wij ons de uitspraken: Het is het net niet. Je wordt hier nog verliefd op een boom.

Nu wil Talpa deze  quotes die de T.V. kijker/streamer/Utopia volger het meest is bijgebleven weten. Welke uitspraken zijn typerend voor de Utopianen? Welke citaten zijn het waard om op een tegeltje te zetten?
Talpa verzamelt voor ons allen de meest populaire quotes en hebben daar natuurlijk ook onze hulp bij nodig. Wat is jullie lievelingscitaat? Laat het weten, eventueel met een link naar het bericht waarin de Utopiaan de zin/quote uitspreekt.

Op dag 500, 15 mei a.s. , publiceert Talpa de populairste quotes en er wordt zelfs gesproken over een (forum) album dat beschikbaar zou komen.

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte en zullen de leukste uitspraken uit dit (forum) album met jullie delen, zodra dit beschikbaar is.

Weten jullie nog gouden uitspraken van de (oud) Utopianen, die echt met kop en schouders boven de vele uitspraken uit steken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ah at 11:46

    Patrick tegen Colinda toen ze in bed lagen en ruzie hadden. Patrick zij toen dat er in Utopia “een complimentencrisis” heerste. Hij bedoelde vooral dat hij te weinig complimentjes ontving van zijn medebewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *