Afscheid van Wilco’s spullen en kist.

Afscheid van Wilco’s spullen en kist.

Mark en Colinda liggen beide op de vide en hij ziet dat Colinda moe is, helemaal op, Mark vraagt aan haar wat er aan de hand is. Afgelopen nacht heeft Colinda als een blok geslapen, ze baalt er enorm van, omdat ze niets heeft gemerkt dat Wilco is ontsnapt. Het liefst had ze nog wel even afscheid willen nemen van de bouwer Wilco. Ze zegt, “Ik slaap nooit, ik slaap altijd onrustig en ben vier keer per nacht wakker. En nou slaap ik in één ruk door, hoe kan het? Het had zo moeten zijn.”

Niet veel later loopt Colinda vanaf de vide naar beneden en pakt alle spullen van Wilco bij elkaar, want Wilco is zonder kist de poort uitgelopen. Colinda vindt dat dit moet worden nagezonden. Colinda vraagt aan Mark om haar een handje te helpen tillen, maar de kist blijkt zwaarder dan ze denkt. Colinda zegt met een grapje, “Hoe kan zo’n klein mannetje, zo’n zware dingen maken?”  Joey en Mark tillen samen de kist op en lopen richting poort. Nu zijn de laatste restjes van Wilco uit de loods verdwenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Druif at 01:29

  Inderdaad Wilco boven op het geld wat ze uit de verdiensten hebben achtergehouden want dat had ze in een kist bewaard. Nu lekker nog een radio zender ook weer betaald uit de gemeenschappelijke pot . Ze krijgt alles voor elkaar met geld . De nieuwe durven geen investering te vrAgen . En raad eens ze staan weer zwaar in de min heel zwaar ! O col ik hoop dat je nog eens gigantisch op je bek gaat in of buiten de poort

 2. Hannah at 21:26

  Pfff.. Elke keer dat gesleep met die zware kisten… Bij de Gamma kun je een meubel transporter kopen (van € 13,99 voor € 9,99 met een draagkracht van 200 kilo) Dat lijkt me een goede investering. 😉

 3. joyce madarie zweers at 19:27

  hahahhahha dat was mij eerste gedachte ook , dat wilco in de kist ligt , omdat die zo zwaar is en groter dan de normale utopia kisten

 4. Hortence at 18:54

  Goed dat Wilco weg is.Een paar van de bewoners zijn er ondankbaar.Wilco en Kris zijn twee mannen die heel wat in Utopia en dan hebben en kunnen met grote borst over straat.De volgende Utopia mark kunnen Guna en Gaby samen klanten een karperbeurt geven. Brengt een geld binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *