Wilco ontsnapt uit Utopia?!

Wilco ontsnapt uit Utopia?!

Vandaag is de dag dat Wilco Utopia zal verlaten, gisteren maakte hij bekend dat hij naar huis gaat. Echter kon de bouwer het toch niet laten om een ontsnap poging te doen en die lijkt geslaagd te zijn…

Het feestje was gezellig, er werd zelfs een kampvuur  gemaakt en de troon van Tineke ging ook de fik in. Ook werd Patrick nog uitvoerig besproken en Rob gaf zels aan dat Patrick gezegd zou hebben dat Wilco welkom bij hem was. Wilco vond het allemaal maar onzin. Nadat het feest afgelopen was was Wilco bezig met een plannetje. We zagen een blauwe zak over het hek heen gaan, waarschijnlijk met wat spullen van hem. Eerder had hij alles al ingepakt namelijk. Niet veel later rond 6:00 uur zagen we Wilco naar de poort lopen waar hij een “afscheidsbrief” op de kasteelpoort nagelde met 2 messen. Vervolgens is Wilco naar alle waarschijnlijkheid vertrokken. Colinda oogde vanmorgen erg verdrietig en down, ze heeft de brief ook gevonden en zal ze later aan de groep voorlezen. Wordt vervolgd! Zal Wilco dan echt ontsnapt zijn uit Utopia?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 15:32

  Waarom moest de stoel nu stuk ALS hij er uit is heeft hij daar toch geen last meer van ,
  Kan je zien hoe raar mannetje was
  En nu hopen dat hij weg is en niet verstopt zit

 2. Victoria at 12:45

  Misselijkmakend en walgelijk!! Chris heeft met veel toewijding de troon van Patrick in ere hersteld nadat de Rat hem had vernield. Het laagste allooi in Utopia. Dat dat wordt getolereerd. Andersmans werk vernielen. Buiten Utopia zal deze vernielzuchtige Rat een prachtige carrière tegemoed gaan. Werkgevers zullen zich wel 10 bedenken met zo’n mislukkeling in zee te gaan!!

 3. Druif at 12:03

  Zonde van de troon , en ja de z k is net zo dom als de meeste bewoners . Het i.q net zo laag .
  Als dat de ideale samenleving moet voorstellen geef mijn portie maar aan fikkie .

 4. David Brigham at 09:43

  Dat de troon (van Gio/Patrick/Chris/Tineke) in de fik ging is wel weer erg misselijk. ZK is ook te lamlendig voor woorden, dat ze dat toelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *