De afscheidsbrief van Wilco

De afscheidsbrief van Wilco

Colinda heeft de afscheidsbrief van Wilco gevonden aan de poort. Wilco blijkt echt weg te zijn, ze heeft op de toeter gedrukt om alles voor te lezen en de groep op de hoogte te brengen. Zodra iedereen zit begint Colinda te vertellen, ik werd wakker rond 7 uur of zo. En gisteren avond dacht ik dat Wilco achter mij aan kwam maar dus niet. Ik ben hem gaan zoeken, weg! En dit hing aan de poort:

Inwoners en vrienden, als jullie mij zoeken ik ben al weg. Zonder een afscheid daar hou ik niet van. Ik ben opgelucht dat ik niet kansloze discussies over wat voor discussies hoef aan te horen. En die f*cking kistjes aan de muur ik schaam me rot. Waarom is deze groep alleen een groep als er iets fout gaat? Mijn Utopia was simpel, dromen en projecten van jullie waarmaken en te begeleiden en na 7 maanden ben ik klaar. Nog een paar opmerkingen op de naam af. Joey, je bemoeit je teveel met ieders project en walst je zin door. Hou je bij je eigen project. LauraB wakker worden mevrouw Utopia…. Joey onderbreekt Colinda, en wil liever dat dit neergelegd werd en niet hardop voorgelezen wordt. Echter gaat Colinda gewoon door. Ook heeft Wilco nog een paar goede opmerkingen tegenover een aantal bewoners. Dat was Wilco sluit Colinda af.

Nicole vind het een typische Wilco streek en Naomi geloofd het niet echt. Geloof het maar antwoordt Colinda. Wilco is echt uitgebroken, hij heeft flink gaan slopen. Heeft hij de poort gesloopt vraagt Ivan met een lach? Colinda knikt en de bewoners kunnen er wel om lachen. De bewoners staan op en gaan verder met hun dagelijkse routine, Wilco is dus echt ontsnapt en heeft Utopia verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 92    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. betweter at 14:28

  Dat hij kritiek heeft is niet zo erg ,mar de manier waarop typeert hem.Een grote mond maar niet in het gezicht.Achterbaks figuur wat ik niet graag ruzie mee zou hebben.Rechtstreeks zou ik niet zo bang zijn,mar als ik wist dat hij in de buurt was zou ik omkijken of hij niet van achteren zou komen.

 2. Toet at 12:23

  Ontsnapt uit Utopia .Volgens mij was hij al ergens ontsnapt wat een lelijk tuinkabouterje gillen ruzie maken met Patrick.Ik hoop echt dat wij die nooit meer hoeven te zien .En dan alles kapot maken.Ik weet het niet volgens mij heeft hij zich verstopt onder een paddestoel.Als je kiekeboe hoort dan is het Wilco.

 3. Druif at 11:50

  Wilco heeft vooral zijn eigen projecten gedaan ,wat klauwen met geld kosten en zo te lezen ook niet helemaal op een eerlijke manier aan geld gekomen ( maar hij is wel handig)een ander wou zo weinig mogelijk geld uit de kas( op enkele bekende zoals lenl en in zuipen waren er ook veel goed wat allemaal ten koste gaat van de gezamenlijke kas)had overal tot het laatste moment kritiek op.patric weggepest ter ere van eigen glorie. Lekker ventje hoor . Blij dat die eigengereide geldverslindende timmerman met z’n grote muil weg is.ga maar weer buiten de loods werken . Moet toegeven dat je wel hard werken kan en je lief voor de koetjes was

 4. Mjo at 11:46

  Ik had liever gezien dat Wilco een grote vent met ballen was geweest, zoals hij zelf denkt te zijn, en zijn kritiek persoonlijk voor de groep bij zijn afscheid had opgevoerd. Dat hij niet van afscheid nemen houdt doet voor mij niet ter zake. Want dat vinden we allemaal niet leuk.

  Dit, je zo uit de voeten maken en vervolgens je ongenoegen via een brief, en ook nog door je maatje te laten voorlezen vind ik bijzonder laf.

  Ik ben eerlijk en ik was ook geen fan van Wilco, nooit geweest ook, maar ik haatte hem niet. Daar is meer voor nodig, voordat ik iemand haat. Hij heeft idd best veel gedaan in Utopia, maar dat wilde hij ook maar wat graag weten en horen. Ik had best wel regelmatig commentaar op z’n gedrag, maar dat geldt ook voor en over de andere bewoners.

  Sorry en excuus voor alle Wilco fans, maar dit is mijn mening en die wild ik graag even kwijt.

 5. Yvon at 10:54

  Vind ik ook Marja…klasse..en waar blijven de Wilco haters nu allemaal!!!
  In de 7 maanden dat hij in Utopia was heeft hij veel gedaan,heeft nooit moedwillig ruzie gezocht,is met Colinda op getrokken,maar zoals Colinda zelf zegt is er niets gebeurt…
  Het was Colinda die Wilco achterna liep,niet Wilco.
  Hij is spectaculair weg gegaan,zonder zich zelf te laten zien!!!!
  Jammer dat je weg bent Wilco,voor mij was je een echte vent,had ik je toch goed ingeschat
  En dan nog even over Joey,bah wat ben je toch een laag manneke,kritiek daar kan het ventje niet tegen,dan maar weer over de andere laatdunkend doen!!!

 6. Jan at 10:42

  Geweldig gedaan Wilco de waarheid mag wel eens gezegd worden. Die Joey denkt echt dat hij de president van Utopia is.

 7. Marja at 09:29

  Echt een aktie van Wilco. Goed dat hij die 2 luiwammesen eens aanpakt voor iedereen. Joey wilde hem gauw onderbreken maar dat is niet gelukt. Klasse wilco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *