Utopia nieuwtjes 6 mei

Utopia nieuwtjes 6 mei

Het Utopia nieuws van 6 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Colinda is na het voorlezen van de afscheidsbrief van Wilco kapot van verdriet. Ze huilt achter de wellness en LauraB troost haar en loopt een rondje met haar.
 • Mark en Gina zijn naar de poort gegaan, ze wilde wel even kijken hoe erg de poort nou gesloopt was. Het blijkt allemaal erg mee te vallen, wel lag de koevoet en moker nog voor de poort.
 • Joey uit zijn mening over de kritische noot van Wilco in zijn afscheidsbrief. Hij is gestoord gekomen en ook zo gegaan, typisch Wilco.
 • Later biedt Joey zijn verontschuldigingen aan bij Colinda. Hij wilde niet dat het voorgelezen werd en rookt een sigaretje samen met haar en LauraB.
 • Ivan en Rob richten zich op de verzorging van de koeien, blijkbaar heeft Wilco dat vanmorgen niet gedaan voordat hij uit Utopia ontsnapte.
 • Internationale bellenblaas dag staat vandaag op het programma in Utopia. Wanneer dit plaats zal vinden is nog niet bekend aldus LauraB.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 11:26

  Joey ,die moet zijn mond houden wat Wilco betreft. Wat Wilco in Utopia heeft gedaan met zijn twee handen ,zou jij Joey nooit in je leven kunnen doen. Hoe lang is Joey al in Utopia laat zien wat je hebt gedaan.Wilco kan met een grote trots buiten Utopia lopen.Heel Utopia is verbouw door Wilco.Ik ben benieuwd wat er ver in Utopia gaat bouwen nu Wilco weg is.Wilco is vele jaren ouder dan Joey ,maar heeft harder gewerkt in Utopia.Dat eten koken wat Joey deed is om er eerst van te eten,Als ik ook weet
  ik zeker dat ik eten heb.Wilco is niet gestoord wat hij daar in Utopia heeft neer gezet kan nooit een gestoorde doen.Patrick ,kon niets die was gestoord .Patrick was ook erg jaloers op Wilco omdat Wilco twee gouden handen heeft.

 2. Marja at 10:57

  Hij had gisteren zijn 24 uur aangevraagd en zou om 5 uur vanmiddag weggaan. Natuurlijk wilde Joey niet dat het werd voorgelezen, hij kan niet tegen kritiek

 3. anneke at 10:29

  Ik geloof het niet voordat ik beelden zie ,want ik heb niet gelezen dat hij 24 uur heeft aan gevraagt.
  Anders heb ik het idee dat hij verstopt zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *