De laatste avond van Wilco in Utopia

De laatste avond van Wilco in Utopia

Wilco heeft vanmiddag medegedeeld morgen naar huis te gaan. Zijn Utopia zit erop en kiest voor zichzelf. Wel wil hij nog een feestje om alles af te sluiten met zijn mede bewoners.

Het “feestje” is inmiddels aan de gang. Er wordt gezellig buiten een drankje gedronken en gekletst. Maar niet iedereen is aanwezig, zo richt Ivan zich nog steeds op de hindernisbaan. Hij zit niet lekker in zijn vel en heeft er moeite mee dat Wilco morgen vertrekt. Beide werden zelfs emotioneel en waarschijnlijk heeft hij daarom geen zin in een feestje. Bjorn besluit Ivan mee te helpen en maken de laatste hindernis af. Wellicht wil hij de vriendschap wat verbeteren?

Wat er verder nog gebeurde? LauraB liet na de afscheidsspeech van Wilco al weten dat er morgen nog een groepsactiviteit plaats zou vinden. Inmiddels is bekend wat dat gaat worden, maar of de bewoners dat ook leuk vinden? LauraB wil de negatieve sfeer even niet meer aan en oppert om mee te doen aan de Internationale Bellenblaasdag die morgen plaatsvindt. Joey en Mark horen ervan en vinden het maar niks. Zo zegt Joey deze onzin gaat thuis niet door hè? Maar ook Mark laat zijn mening horen, internationale bellenblaasdag… Kom op zeg! LauraB legt het nog even verder uit en ze lijkt serieus te zijn. Wat mensen dan doen is, ze gaan bellenblazen. En dat doen ze om iemand te gedenken of een wens te doen. Straks staat iedereen te janken tijdens het bellenblazen grapt Gio.

Ook Gio heeft nog van alles geregeld. Zo heeft hij rapper Yes-R gebeld. Om hem naar Utopia te krijgen vanwege het feit dat Utopia binnenkort 500 dagen bestaat. Yes-R vindt het een leuk idee en al snel wordt duidelijk wat Gio voor ogen heeft. Hij zou het wel wat vinden als de rapper een rap maakt over Utopia en dat ziet hij ook wel zitten. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 12:09

    Ach als je de hersens heb ter grote guppie ….
    Hij had ten minste een groots afscheid gehad , het waren allemaal luchtbellen geweest van gebakken lucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *