Ivan en Colinda zijn erg verdrietig

Ivan en Colinda zijn erg verdrietig

Ivan is erg verdrietig omdat Wilco aangekondigd heeft dat hij Utopia morgen zal verlaten. Gisteren heeft Wilco hem al vertelt dat hij Utopia zou gaan verlaten. Dit om hem alvast voor te bereiden. Toen Wilco het nieuws aan alle bewoners wilde vertellen en Ivan erachter kwam wat er ging gebeuren stormde hij naar de hindernisbaan om daar verdrietig verder te werken. Nadat het woord van Wilco eruit is besluit hij een sigaretje te roken met Colinda en gaat daarna richting het weiland. Daar is Ivan bezig met een slijptol en stopt ook niet als Wilco erbij komt staan. Ook Bjorn komt even kijken en wilde graag even helpen. Echter lijkt het Wilco beter dat hij even weg gaat. Als Ivan eindelijk de slijptol neerlegt geeft Wilco hem een knuffel. Hij zegt dat hij weet dat Ivan het k*t vindt, maar ik doe het ook voor mij kinderen. Al snel worden de twee emotioneel en na de knuffel overhandigt Wilco nog een bouwtekening voor een obstakel. Zullen we morgen nog een keer de koeien doen vraagt hij aan Ivan. Ivan knikt en Wilco besluit daarna te vertrekken. Ivan blijft vervolgens een tijdje staan, turend naar de grond, scheurt de tekening stuk en gaat verder met zijn slijptol.

Maar ook Colinda is verdrietig en heeft zich teruggetrokken op de schommelstoel. Ze huilt en Wilco komt bij haar staan. Al snel geeft Colinda toe dat ze boos is op zichzelf. Wilco wil weten waarom maar stelt ook voor ergens anders te gaan zitten. Daar legt Colinda uit wat ze precies bedoeld, als ze dit van te voren had geweten had ze deze projecten niet aangegaan. Maar nu wil Colinda het nog afmaken al zal het moeilijk worden, innerlijk is z e klaar. Ik wil over 2 maanden echt naar huis. Er zijn 2 dingen die ik echt wil doen, niet voor mijzelf maar voor de samenleving. Ik ben maar een pionnetje in heel dit spel. Wilco ziet dat ook zo, maar hij is nu echt klaar. We zijn klaar hier Wil, dat zijn we al een tijdje aldus Colinda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 09:24

    Vergeet je projecten maar colinda, daar zit niemand op te wachten, ga maar fijn naar huis. De nieuwe masseur is al gearriveerd. Klanten buiten utopia had je toch niet met je dure huisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *